Cercar en aquest blog

El Procés de Selecció

Quin és el procés de selecció de personal al món de l’esport?

El mercat laboral exigeix determinades habilitats, competències i coneixements als treballadors de cada professió. Per aquest motiu abans d’iniciar un procés de contractació, tota empresa ha de començar una selecció de personal.
En aquests procés de selecció, l’equip de recursos humans i els consultors seran els encarregats d’observar si el futur treballador té o no les competències que busca l’empresa. Aquí és, precissament, on Job Dream entra en acció.Les competències del treballador, quelcom molt important

La professió escollida no és l’únic punt amb el que s’especifiquen les competències, el lloc de treball, el sector laboral, la ubicació geogràfica de l’empresa, la cultura i la política empresarial en són altres punts que influeixen en elles.


En definitiva, es pot enumerar un llarg llistat de variables que influencien en les característiques necessàries que ha de complir un candidat per adaptar-se amb èxit a un lloc de treball.


Job Dream coneix, al detall i per experiència, totes les necessitats i procediments de les empreses amb activitat al sector esportiu. Des del coneixement i l’experiència, ens és fàcil empatitzar i entendre quin perfil de treballador necessita una empresa determinada, i que aquest aporti valor a la seva plantilla.


El talent, el sant grial de la selecció de personalPer nosaltres, per Job Dream, és imprescindible captar el talent. Per aquest motiu i mitjançant diferents estratègies de reclutament, estem en continua cerca dels millors candidats del sector.


I així hem creat una amplia i seleccionada base de candidats en cerca de feina. Tots ells comparteixen l’afició cap a l’esport, i han adquirit els valors que transmet la pràctica esportiva. Alhora cadascun d’ells s’ha professionalitzat en una àrea concreta.

Quines competències ha de tenir un treballador del sector esportiu?


Un esportista amateur o d’elit aprèn, entre d’altres, el valor del sacrifici, la constància i l’esforç amb la intenció d’apropar-se el màxim possible a la perfecció i  maximitzar el rendiment personal. També treballa l’autoestima, preparant-se tant per la victòria com per la derrota, genera una personalitat competitiva que motiva l’auto-creixement i adquireix habilitats per treballar en equip.


Tots aquests  són valors i competències molt útils per assolir els objectius  professionals.


Escrit per Adelina Agustí Malla
Directora Job Dream Consulting
info@jobdreamconsulting.com
678.248.863


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada