Cercar en aquest blog

Servei de Consultoria

L'ART DE SER SELECCIONADOR

Dur a terme un procés de selecció és una tasca que requereix temps i demana conèixer les actuals eines de reclutament. Aquestes eines canvien a la velocitat que ho fa la tecnologia, per tant, per estar al dia i arribar a captar el talent per la teva empresa cal estar constantment actualitzant-te en termes de RRHH.
Entrevista de selecció

El sector empresarial i el lloc de treball a cobrir determina l’estratègia del procés de selecció. Un pla d’actuació vàlid per una empresa possiblement no ho serà per una altra, fins i tot, dins d’una mateixa organització, segurament caldrà matisar un pla segons el lloc de treball.
La complexitat del procés fa que les tasques del seleccionador siguin tan importants, encara més quan el teu rol quotidià no abarca les mateixes necessitats. El procés és, en definitiva, costós en referència al temps de dedicació, esforços personals i dificultats en aconseguir els resultats desitjats.
Des de Job Dream Consulting hem dissenyat un servei de consultoria que pot ajudar-vos a assolir aquest repte. Mitjançant un anàlisi del context i una formació específica per a la persona encarregada de dur a terme el procés de selecció, s’aconseguiran els resultats esperats.
A més a més, el nostre equip finalitza el servei amb un acompanyament de mentoring. Tot per aconseguir resoldre dubtes i assegurar-nos que el nou seleccionador ha adquirit les habilitats i competències necessàries per assolir l’èxit en la seva futura selecció de personal.

Escrit per Adelina Agustí Malla
Directora Job Dream Consulting
info@jobdreamconsulting.com
678.248.863

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada