Cercar en aquest blog

Què és Job Dream Consulting?

QUÈ ÉS JOB DREAM CONSULTING?

Consultoria de Recursos Humans experta en selecció de personal en el sector esportiu i coaching laboral a persones en cerca de feina.

El nostre ADN
Ens encarreguem de buscar el candidat ideal per cada lloc de treball, o bé, des d'una altra óptica... tenim com a objectiu conèixer tots els dreamers, candidats de Job dream, i ajudar-los a trobar el lloc de treball que millor s'adapti al seu perfil.

Com sorgeix Job Dream Consulting?

Job Dream neix des de la vocació de la seva fundadora, Adelina Agustí, per l’esport. Fidel a la seva creença de que els millors resultats s’aconsegueixen quan gaudeixes del camí des de l’inici fins a la fi, va crear la consultoria de RRHH Job Dream Consulting.

L’equip de Job Dream coneixem com batega l’esport, des de la gestió de les persones fins la fidelització de client passant per la discussió sobre la professionalització del sector.

Aquesta sensibilitat ens apropa al client i ens planteja un objectiu: oferir a les empreses del sector esportiu una consultoria de RRHH que parla el seu mateix idioma, que entén les seves necessitats, que empatitza i dissenya una solució en clau de recursos humans i amb eficàcia.
L’equip de Job Dream Consulting som apassionats de l’esport i la gestió de les persones. Preparats per aportar valor a les empreses i oferir estratègies que maximitzin el seu rendiment.

El vostre triomf és el nostre triomf!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada